• Op werkdagen voor 17u besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €50
  • Altijd scherp geprijsd

Nooit meer een schaduw om je dartbord met goede verlichting

Goede dartbord verlichting vind je in onze online dartshop. De meeste hebben led verlichting en veel producten kunnen zowel op de dartbord ring, als direct op het dartbord gemonteerd worden

Dartbord verlichting

Ja gooit vaker 180 als je er geen vervelende schaduw op je bord te zien is. Dat wordt een stuk makkelijker met professionele dart verlichting. In het assortiment van onze online dartshop hebben wij de dartbord verlichting van de grote merken voor je bij elkaar gebracht. De verlichting van de dartborden is er in verschillende varianten. Sommige merken, zoals Bull's, bieden dartbord surround verlichting, die je gemakkelijk op de dartbord ring kunt bevestigen. Andere merken, zoals Unicorn, hebben een dartbord led ring, die zowel direct op het dartbord, als op de dartbord surround, gemonteerd kan worden. 

 

Type verlichting

Eigenlijk alle grote merken maken dart verlichting met led. Licht voor je dartbord gaat op deze manier lang mee, neemt weinig ruimte in, en kost weinig elektriciteit. 

 

Surround verlichting of direct op het bord?

Je hebt geen dartbord ring nodig voor dartbord verlichting. De producten van de grote merken passen vaak zowel op een dartbord ring, als ook direct op het bord.  

Wil je dartbord verlichting kopen, maak dan snel een keuze uit één van onze producten. Alle producten vanaf €50 worden gratis verzonden en vaak al de volgende (werk)dag bij je geleverd!