Terug

Barney of Van Gerwen?

Barney of Van Gerwen?

Het belooft weer een spannend avondje darts te worden in de O2-Arena. Ondanks dat Phil “The Power” Taylor voor het eerst in de 10-jarige geschiedenis van de Premier League niet in de finale staat.
Wel staan er twee Nederlanders op het toneel, dus 50% kans op een Nederlandse winnaar.
Van Gerwen is nu voor de derde keer op rij als eerste geplaatst. Aan het begin van de competitie leek hij niet te stoppen maar de laatste weken is dat toch wat veranderd. Van de zes partijen heeft hij er drie verloren en één gelijk gespeeld.

De tweede Nederlander is natuurlijk Raymond van Barneveld en tevens titel verdediger. In tegenstelling tot Mighty Mike begon hij zeer slecht aan de reguliere competitie. Het leek wel of het op was. Op miraculeuze wijze wist hij terug te komen en zelfs van Van Gerwen te winnen. In de Play-Offs staan zij tegenover elkaar in de tweede partij, een copy van de finale van vorig jaar. Moeilijk om te zeggen wie er gaat winnen al schat ik in dat de beste kaarten bij Van Gerwen liggen! Al is het maar vanwege de statistieken; nog nooit won de als vierde geplaatste de uiteindelijke finale. De als eerste geplaatste won al zeven keer!

 

De eerste partij wordt gespeeld door Dave Chisnall en Gary Anderson. Anderson heeft als regerend wereldkampioen wat eer hoog te houden en staat er volgens mij het best voor. Anderson speelt heel stabiel dit jaar. Echter moeten we Chizzy niet onderschatten. Hij heeft echt wel laten zien wat hij in zijn mars heeft deze Premier League.  Tijdens de competitie wist Chizzy 2 keer te winnen van Anderson. Genoeg reden om Dave Chisnall niet te onderschatten en tevens genoeg reden voor Gary Anderson om wat goed te maken.

Vanaf 19.30 uur is alles live te volgen op televisie. Uiteraard hopen we dat een Nederlander wint, maar hoe dan ook wordt het vast weer een fantastische dartavond!

Laat een reactie achter

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

* Verplichte velden

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Dartdiscounter.nl 8.9 / 10 - 1385 Reviews @ Feedback company