Terug

Premier League Week 16

Premier League Week 16

Morgen avond is de laatste competitie dag in de Premier League.
Ondanks dat de finalisten al bekend zijn valt er nog enige eer te behalen. Stephen Bunting, de nummer laatst, zal er waarschijnlijk alles aan doen om nog een plaatsje te stijgen. Hij speelt morgen avond tegen onze landgenoot en titelverdediger Raymond van Barneveld. Barney is al zeker van de play-offs maar staat nu op de vierde plaats. Bij winst maakt hij kans op de derde plaats, wat een betere uitgangspositie geeft voor een eventuele finale. Hij moet dan wel geholpen worden door Adrian Lewis die van Gary Anderson moet winnen.

In een rechtstreeks duel om de eerste en tweede plaats treffen Michael van Gerwen en Dave Chisnall elkaar. Mighty Mike heeft aan een gelijk spel genoeg maar heeft al aangegeven dat hij wil winnen. Vorige week liet hij zich verrassen door Adrian Lewis en Chizzy verkeerde toen in topvorm. Uiteraard is hij erop gebrand om het zelfde kunstje nogmaals uit te halen en als eerst geplaatste naar Londen te gaan.

 

Er zijn dus genoeg ingrediënten voor een spetterende laatste ronde.

 

Vandaag liet van Barneveld via Facebook weten zicht volledig te concentreren op de laatste loodzware loodjes van in de Premier League. Vandaar dat hij de komende twee weken niet meer zal reageren op berichten op zijn pagina. Mocht iemand hem nog succes willen wensen dan ziet hij dat pas na 21 mei!

 

Programma donderdag 14 mei:

Taylor - Wade

Van Barneveld - Bunting

Lewis - Anderson

Van Gerwen - Chisnall

Laat een reactie achter

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

* Verplichte velden

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Dartdiscounter.nl 8.9 / 10 - 1385 Reviews @ Feedback company