Terug

Adrian Lewis Gen 3 90% Tungsten Nano Grip

Adrian Lewis Gen 3 90% Tungsten Nano Grip

De nieuwste serie darts van The Jackpot zijn de; Adrian Lewis Gen 3 Darts. Deze 90% Tungsten darts hebben een grooved barrel met nano grip voor een betere houvast.

Ten opzichte van de Gen 1 (Adrian Lewis Natural) en Gen 2 zijn er een aantal wijzigingen. Zo is de Natural voorzien van een gladde ring met gegraveerd “Adrian Lewis”. Deze ring zit tussen de wat grovere grip en de fijne grip achteraan de barrel. De Gen 2 heeft een grovere grooved barrel die overgaat in een zeer fine groef. Op het achterste deel van e barrel waar de shaft opgeschroefd wordt is een met laser gegraveerd Target logo aangebracht. De Gen 3 heeft een barrel met een vergelijkbare grove groove als de Gen 2 alleen zijn de ribbels voorzien van een Nano grip die zorgt voor net iets fijnere grip. Deze nano grip loopt door tot het eind van de barrel.  

De Gen 3 darts zijn voorzien van Target Pro Grip Shafts en Target Vision flights. Verkrijgbaar in 21, 23 en 25 gram. Diameter 21 gram – 6,25 mm, 23 gram – 6,7 mm en 25 gram – 6,8 mm. Lengte van de barrels is 50,9 mm. Adrian Lewis speelt zelf met 21 gram darts. 

Laat een reactie achter

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

* Verplichte velden

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Dartdiscounter.nl 8.9 / 10 - 1385 Reviews @ Feedback company