Terug

Spanning stijgt in Grand Slam of Darts voor RvB en MvG

Spanning stijgt in Grand Slam of Darts voor RvB en MvG

Spanning neemt toe in de Grand Slam of Darts. Vanavond spelen Michael van Gerwen én Raymond van Barneveld een beslissende wedstrijd om de groepsfase van dit mega-toernooi te overleven

Gaat Mighty Mike de poulefase overleven in de Grand Slam of Darts 2018?

Van 10 november tot 18 november is de Grand Slam of Darts iedere avond op RTL7 te volgen. 31 darters dagen de regerend kampioen Michael van Gerwen uit in het toernooi, dat bestaat uit een poulefase en een knock-out fase. In de poulefase strijden 4 darters om de nummer 1 of nummer 2 positie in hun groep, om zich te kwalificeren voor de knock-out fase. 

Vanavond volgt de spannende ontknoping voor de Nederlandse darters: Michael van Gerwen, Raymond van Barneveld en Wesley Harms spelen hun laatste poulewedstrijd. Het is voor geen van de spelers zeker dat ze zich kwalificeren. Michael van Gerwen staat tweede in zijn poule en weet zeker dat hij door is, als hij wint. Raymond van Barneveld staat derde in zijn poule en móet winnen om kans te houden op de titel. Ook Wesley Harms moet winnen om een plekje te stijgen in zijn poule en kan zich daarmee kwalificeren voor de knock-out fase en zich houden op het prijzengeld van ruim honderdduizend euro. 

 

Darts op TV

De Grand Slam of Darts 2018 is vanavond live te volgen. Kijk vanavond vanaf 8 uur vanavond naar RTL7 om te zien of onze Nederlandse helden kunnen overleven in dit prestigieuze toernooi. De volgende wedstrijden staan op het programma:

 

Poule A

Johny Clayton - Gary Robson

Michael van Gerwen - Joe Murnan

 

Poule B

Krzysztof Ratajski - Adam Smith-Neale

Michael Smith - Raymond van Barneveld

 

Poule C

Keegan Brown - Wesley Harms

James Wade - Mark Webster

 

Poule D

Ian White - Michael Unterbuchner

Gary Anderson - Steve Hine

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Dartdiscounter.nl 8.9 / 10 - 1385 Reviews @ Feedback company