Terug

Nieuwe Dartpijlen Wayne Mardle Hawaï 501

Nieuwe Dartpijlen Wayne Mardle Hawaï 501

Nieuwe Dartpijlen Wayne Mardle Hawaï 501

Binnenkort zijn er nieuwe dartpijlen van Wayne Mardle verkrijgbaar. Ondanks dat deze flamboyante darter al in 2011, op 38 jarige leeftijd, is gestopt met Darten, komt Target met deze nieuwe set.

Wayne Mardle kwam op 11 jarige leeftijd met darten in aanraking toen hij mee mocht naar de pub waar zijn vader in de lokale competitie speelde. Als snel bleek dat hij hier talent voor had. Volgens verhalen gooide hij al na twee weken zijn eerste 180-er en won op 13 jarige leeftijd zijn eerste toernooi en won een bedrag van £ 30,00.

In 1993 begon hij  in het BDO circuit te spelen en duurde het tot 2000 om uiteindelijk deel te nemen aan het BDO World Champion Ship.  Vanaf 2000 is hij echt door gaan breken, zo won hij dat jaar ook de “Dutch Open” in een finale tegen Mervin King.

Mardle is ook bekend van zijn kleurrijke Hawaï shirts. Na een weddenschap in 1998 is hij deze gaan dragen en heeft dit zijn hele carrière vol gehouden. Vandaar ook zijn bijnaam Hawaï 501! Target komt nu met nieuwe dartpijlen en uiteraard ook een bijbehorend Hawaï-shirt. Vanaf 16 november worden deze uitgebracht.

Hij heeft nooit een echt groot toernooi op zijn naam geschreven. Ondanks dat is hij wel altijd de publiekslieveling geweest. Dit komt mede door zijn enthousiaste persoonlijkheid en gevoel voor humor. Tegenwoordig is hij nog actief als commentator voor Sky Sports.  

 

Laat een reactie achter

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

* Verplichte velden

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Dartdiscounter.nl 8.9 / 10 - 1385 Reviews @ Feedback company