Terug

Players Championship Finals 2016

Players Championship Finals 2016

De 64 beste vloertoernooi spelers nemen het dit weekend tegen elkaar op tijdens de Cash Converters Players Championship Finals. Maar liefst 12 spelers hebben zich gekwalificeerd waaronder natuurlijk de als eerste geplaatste Michael van Gerwen. Ook deze titel mag hij verdedigen!

Het afgelopen jaar zijn er weer 20 vloertoernooien gehouden waar in totaal 128 spelers aan deel hebben genomen. Deze wedstrijden vinden achter gesloten deuren plaats en worden dus niet op tv uitgezonden. Voor het eerst dit jaar werden de laatste wedstrijden via internet gestreamd.

Twaalf Nederlanders gekwalificeerd

Van Gerwen wist 5 van de 20 toernooien te winnen en is hiermee als eerste geplaatst voor de eindrondes. Benito van de Pas staat dankzij twee toernooi zeges als tweede in de ranking.
 
Op de vrijdag en zaterdag vinden de eerste, tweede  en derde rondes plaats waarbij er gespeeld wordt op 2 podiums. Zondag worden de kwartfinales, halve finales en finale gespeeld vanaf het hoofdpodium. 
De volgende Nederlanders hebben zich geplaatst:
Vincent Kamphuis (de langste darter ter wereld!), Jermaine Wattimena, Jelle Klaasen, Vincent van der Voort, Berry van Peer, Christian Kist, Jan Dekker, Jeffrey de Graaf, Raymond van Barneveld, Benito van de Pas, Ron Meulenkamp en Michael van Gerwen. 

De 20 jarige Berry van Peer is al zeker van een optreden tijdens de finale avond. Naast de zijn kwalificatie voor de eindronde staat hij in de finale van de PDC Youth World Championship.  

Laat een reactie achter

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

* Verplichte velden

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Dartdiscounter.nl 8.9 / 10 - 1385 Reviews @ Feedback company