Terug

MvG aast op record: meeste toernooizeges in 1 jaar

MvG aast op record: meeste toernooizeges in 1 jaar

Michael van Gerwen is dominanter dan ooit. Van Gerwen laat aanhoudend succes en uitzonderlijke prestaties zien. Van Gerwen heeft inmiddels al meer dan 6 miljoen Britse Pond (omgerekend zo'n €6.8 mlijoen euro) prijzengeld verdiend.

Ijzersterke win streak Van Gerwen

Van Gerwen is dit seizoen op dreef. Tijdens het PDC World Championship 2018 verloor Van Gerwen van de wereldkampioen Rob Cross. Na dit verlies van Rob Cross heeft Van Gerwen inmiddels een flink aantal zeges geboekt. 

 

25 toernooizeges in 1 jaar

Ondanks de vroege uitschakeling van Van Gerwen in juni tijdens de Danish Darts Open 2018 in de achtste finale, heeft Van Gerwen zicht op een uitzonderlijke sportprestatie én persoonlijk record: de meeste toernooizeges in 1 seizoen. Zijn huidige record stamt uit 2016 en staat op 25 toernooizeges in 1 seizoen. Met deze prestatie is Van Gerwen succesvoller dan Phil Taylor. Momenteel staat Van Gerwen in 2018 op 14 toernooizeges. Met nog een half jaar te gaan heeft Van Gerwen nog volop kansen om zijn record te verbeteren.

 

Volop record kansen MvG in 2018

Er zijn nog zeven PDC televisietoernooien en elf Player Championships en de European Tour te gaan in 2018. Alle drie de type toernooien liggen hem en dat biedt nog volop kansen voor Michael van Gerwen om zijn record te evenaren en verbeteren. Wij kijken uit naar darten in de tweede helft van 2018.

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Dartdiscounter.nl 8.9 / 10 - 1385 Reviews @ Feedback company