Dart informatie

Unicorn Neon Darts 90% T

Unicorn Neon Darts 90% T Unicorn presenteerd dit jaar de “Unicorn Neon Darts” van 90% Tungsten. Elke barrel heeft een uniek kleurpatroon door de aangebrachte DNA Titanium Coating. Deze coating zien we ook terug in de Players-Range Purist serie (barrels only).

Target Darts

Target Darts Met ruim 40 jaar ervaring in het maken, ontwikkelen, innoveren en ontwerpen van Darts is Target Darts één van de meest toonaangevende producenten van darts en aanverwante artikelen. Naast een aantal van de beste spelers zoals Phil Taylor, Stephen Bunting, Adrain Lewis en Dave Chisnall worden ook een aantal grote evenementen gesponsord. Zowel in Europa, Noord-Amerika als in Azië.

Target Elysian

Target Elysian De meest spectaculaire introductie van 2015 / 2016 is de Target Elysian. Zowel van de softtip als van de steeltip versie zijn er slechts 200 geproduceerd. Een echt collectors item! Dit is de meest innovatieve en exclusieve dart ooit gemaakt! Elysian staat in de Griekse mythologie voor perfect en glorieus! Target geeft aan dat dit het concept is van de toekomst. Of er een speler van Team-Target met deze darts gaat spelen is nog niet bekend. Wel zal de gebruikte techniek in de toekomst verwerkt worden in nieuwe darts.