Terug

Target Elysian

Target Elysian

De meest spectaculaire introductie van 2015 / 2016 is de Target Elysian. Zowel van de softtip als van de steeltip versie zijn er slechts 200 geproduceerd. Een echt collectors item! Dit is de meest innovatieve en exclusieve dart ooit gemaakt! Elysian staat in de Griekse mythologie voor perfect en glorieus! Target geeft aan dat dit het concept is van de toekomst. Of er een speler van Team-Target met deze darts gaat spelen is nog niet bekend. Wel zal de gebruikte techniek in de toekomst verwerkt worden in nieuwe darts.

Per set zit ongeveer 6 uur vakmanschap. Aan de barrel van de steeltip zit een 32 mm “smooth” storm point. De barrel zelf is gemaakt van maar liefst 95% Tungsten. Voor op de barrel is de prisma grip machinaal ingewerkt en goud gekleurd. Het achterste deel van de barrel is voorzien van zwart prisma grip. Deze grip loopt door in de zilver gouden titanium shafts. De topjes van de shaft zijn vervangbaar. Verder maken unieke “Elysian” flights en de flight protectors het geheel af. Het geheel wordt verpakt in een collectors box die bestaat uit: een lederen “Elysian” wallet, 3 sets shafts, 3 sets flights en flight protectors. Uiteraard is de set voorzien van een exclusief serie nummer.

Op sociale media en online forums wordt er al gespeculeerd dat dit de meest exclusieve en duurste darts zijn die er op de markt zijn. Een setje moet ongeveer € 380,- gaan kosten!  Vanuit Target worden de 200 sets verloot onder de dealers. Nu al is de vraag groter dan het aanbod! 

Meer informatie en impressies zijn te vinden op de speciale Elysian website: http://target-elysian.co.uk/

Reacties

 • Placeholder

  Darts 4 Every 1

  26 / 10 / 2016

  Graag zou ik een setje willen hebben als blikvanger,maar ik kan dit niet betalen.Je loopt ook nog eens het risico dat ze gestolen worden als je er mee gaat gooien.

 • Placeholder

  Germ

  09 / 03 / 2016

  Ziet er supertof uit. Op eBay worden ze al aangeboden voor € 5000,-

Laat een reactie achter

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

* Verplichte velden

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

  Hide compare box
  Dartdiscounter.nl 8.9 / 10 - 1385 Reviews @ Feedback company