Nieuw bij Dartdiscounter.nl

Phil Taylor

Phil Taylor

Phil Taylor is tot nog toe de meest legendarische Darter allertijden. Geboren op 13 augustus 1960 in Stoke On Trent, Engeland. Deze stad in het de regio West Midlands telt ongeveer 240.000 inwoners en is de geboorte stad van meer grote namen zoals: Slash (gitarist van Guns `N Roses) Robby Williams en enkele bekenden uit de dartwereld; Ian White, Andy Hamilton, Adrian Lewis en Ted Hankey.

Nieuw: achteraf betalen met AfterPay

  • Geplaatst op
  • Door Roderick
Nieuw: achteraf betalen met AfterPay

Online winkelen, wie doet dat niet in meer of mindere mate? Steeds meer consumenten ontdekken de voordelen van het webwinkelen. Snel en gemakkelijk prijzen vergelijken en producten online bestellen wanneer het u uit komt. Webwinkels zijn dag en nacht beschikbaar en bereikbaar.
Het enige nadeel van al dit winkel- en bestelgemak is dat veel webwinkels een vooruitbetaling van u verlangen. Uw product wordt pas geleverd wanneer u het volledige bedrag betaald heeft. Vaak zijn er redenen en denkbare situaties dat u juist de voorkeur heeft om eerst uw producten te ontvangen alvorens te betalen. Wij van Dartdiscounter.nl begrijpen dit en bieden daarom als extra service vanaf vandaag de achteraf betaalmethode AfterPay aan in onze webshop.