Terug

Nodor (0)

Filters

    Geen producten gevonden...

Nodor

Nodor Darts

Nodor Darts is de uitvinder van het sisal dartbord in 1932! Daarmee zijn ze het oudste dartbord merk ter wereld. Ze lopen tegenwoordig nog steeds voorop als het gaat om innovatie en technologie, en bieden dartborden van een zeer hoge kwaliteit. Vandaar ook hun slogan 'First and still the finest'.

Fabrikant Winmau en Red Dragon

Ook verkopen ze tegenwoordig meer dan enkel dartborden. Voor dartpijlen en andere dart producten kun je ook bij dit merk terecht. Veel van deze Nodor darts producten worden gebruikt voor andere grote dartmerken. Naast het fabriceren van hun eigen producten, is Nodor Darts namelijk ook de fabrikant achter de merken Winmau en Red Dragon Darts. In hun fabriek in Kenia hebben ze toegang tot de beste kwaliteit grondstoffen en kunnen ze hoogwaardige dartborden van Afrikaans sisal produceren. Hun dartproducten worden hierdoor gebruikt door de meest professionele dartspelers.

Nodor Supamatch 2

In ons assortiment vind je verschillende Nodor dartborden. Zo verkopen wij het Nodor Supamatch II dartbord, dit is een dartbord van zeer hoge kwaliteit. Het Nodor dartbord is gemaakt van Afrikaans sisal en voldoet aan de officiële dart wedstrijd eisen. Daarnaast heeft het dartbord een hoekige bedrading en een kramloos (vrij van nietjes) systeem, waardoor je gemakkelijk een hoge score haalt en je dartpijltjes niet snel van het bord af zullen bouncen. Het dartbord is tevens erg duurzaam vanwege het unieke productieproces. 

Nodor Supawire 2

Ook het Nodor Supawire II dartbord wordt gemaakt van de beste Afrikaanse sisal en voldoet aan alle officiële dartwedstrijd eisen. Het Nodor Supawire dartbord heeft, net zoals de Nodor Supamatch II, een hoekige, dunne bedrading en de bulls eye is zonder krammen vastgezet. Hierdoor raak je de punten die je wilt raken en gooi je minder snel bounces! 

 

Lees meerSluiten
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Dartdiscounter.nl 8.9 / 10 - 1385 Reviews @ Feedback company