Terug

DARTBORD (11)

Jouw dartbord koop je voor de beste prijs bij Dartdiscounter. De beste deals bij Dartdiscounter!

Filters

DARTBORD

 

Dartbord kopen

Wilt u online een dartbord kopen? Wij maken een dartbord kopen online zo eenvoudig mogelijk. Kies uit meer dan 20 verschillende merken dartborden. Alle dartborden zijn scherp geprijsd en op voorraad. De dartborden kopen wij op grote schaal in. Hierdoor hebben wij de scherpste prijzen, de beste kwaliteit en razendsnelle levering. Wij hebben dartborden van alle bekende merken en voor alle niveau’s. Van goedkope dartborden voor beginners. Tot de allerbeste dartborden voor professionele darters. Ook hebben wij trainingsdartborden om beter te leren mikken. Kortom, een dartbord koop je online bij Dartdiscounter.nl. 

 

Dartborden

Zoekt u meerdere dartborden tegelijkertijd? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Voor een aantal populaire dartborden zijn er standaard staffelkortingen zichtbaar. Indien er geen staffelkorting zichtbaar is of u er meer wilt kopen, neem dan contact op. Hoe meer dartborden u koopt, hoe goedkoper het wordt. Wilt u dus meerdere dartborden kopen? Dartdiscounter biedt u de beste prijs. 

Nieuw dartbord

Wil je een nieuw dartbord? Het is verstandig om na een flink aantal dartpijlen een nieuw dartbord te kopen. Bij het maken van een keuze voor een dartbord helpen wij graag. Afhankelijk van het gebruik, kunt u bepalen wat het beste dartbord voor is. Via de filters links in het sherm kiest u eenvoudig een dartbord. Elk dartbord bevat een uitleg. Ook kunt u ons om hulp vragen. Wij helpen u bij het selecteren en dartbord kopen.

 

Dartbord met pijlen

Dartbord met pijlen kopen? Voor een beginner is dit vaak een goede keuze. Het kost minder geld als u een dartbord met pijlen koopt. Bekijk dan de winmau sniper set. Dit winmau dartbord is voorzien van twee sets darts. Hiermee kunt u direct tegen iemand anders darten.

 

Goedkoop dartbord

Op zoek naar een goedkoop dartbord? Bekijk dan het Dutch Darts blade wire dartbord. Dit dartbord is van zeer goede kwaliteit én goedkoop! De kwaliteit is vergelijkbaar met de Blade 5. Er zit mesbedradiging op en Keniaanse sisal in. Wij kopen dit dartbord goedkoop in en kunnen het als een goedkoop dartbord aanbieden.

 

Tips bij dartbord kopen

Let bij een dartbord kopen altijd op de bedrading, ophanging van het dartbord en het materiaal van het dartbord . Goedkopere dartborden hebben bedrading met krammetjes of nietjes. Professionelere dartborden hebben mesbedrading in het dartbord geperst. Mesbedradiging is dunner en voorkomt afketsende darts. Kijk ook altijd bij het kopen van een dartbord naar de sisal. De kwaliteit van de Sisal bepaalt het herstelvermogen van het dartbord. Ook bepaalt de sisal hoe makkelijk darts in in het dartbord glijden. Let ook bij dartbord kopen op de ophanging. Een professioneel dartbord (of wedstrijd dartbord) dient stevig en waterpas opgehangen te worden. Ook dient het dartbord makkelijk gedraaid te kunnen worden. Dit zorgt voor gelijkmatige belasting van het dartbord. Hoe gelijkmatiger (en niet alleen rondom de 20) het dartbord belast wordt, hoe minder kans er op het ontstaan van bobbels en oneffenheden is. Bij onze dartborden staat wat voor ophangsysteem erbij zit. Indien er geen goed ophangsysteem bij zit, adviseren wij een goed ophangsysteem bij het dartbord te kopen. Bij de beschrijving van onze dartborden staat wat voor ophangsysteem u bij het dartbord koopt. Indien er geen goed ophangsysteem bij zit, adviseren wij een ophangsysteem voor het dartbord erbij te kopen.

 

Dartbord merken

In onze collectie professionele dartborden kunt u de dartborden kopen van Unicorn, Winmau, Shot! en Bull's. Vooral de Winmau dartborden en de Unicorn dartborden zijn mateloos populair. Winmau dartborden zijn met jarenlange ervaring en een superieure techniek ontwikkeld. Het meest bekende Winmau dartbord is het Blade 5 Dartbord. Het Winmau Blade 5 dartbord wordt tijdens het BDO World Championship gebruikt. Naast de dartborden van Winmau, zijn de Unicorn dartborden een populair dartbord merk. De PDC gebruikt de dartborden van Unicorn tijdens alle grote toernooien. Tijdens de PDC-wedstrijden wordt altijd het Unicorn Eclipse HD2 Pro Dartboard. Dit dartbord van Unicorn is éen van de luxere dartborden.

 

Dartbord accesoires

Bij een dartbord kopen adviseren wij u graag over de diverse dartbord accessoires in ons assortiment, zoals ophangsytemen, surrounds, matten, verlichting, en "oches". Met deze handige accesoirers koopt u niet alleen goed dartbord, maar maakt u het makkelijker om te darten en is het dartbord eenvoudig te veranderen in een professionele dartbaan voor thuis of in wedstrijdverband. In de categorie Actiesets zijn complete dartsets met dartbord en dartpijlen te koop die tegen zeer scherpe prijzen en voor ieder niveau. Compleet met dartbord, dartpijlen surrounds, dartmat, scoreborden en ophangsystemen voor dartborden. Dit is zeker interessant wanneer een geheel nieuwe dartbaan ingericht moet worden of als om cadeau te geven. Wilt een grotere partij dartborden kopen? Dan kunt u contact opnemen voor een mooie aanbieding.

 

Productie dartborden

Voordat u een dartbord koopt is het een goed idee om u te verdiepen in het productieproces van dartborden. Hierdoor kunt u beter bepalen wat voor dartbord u zou willen kopen. Er circuleren verhalen dat dartborden gemaakt worden van paardenhaar. Dit is een fabeltje! Officiele competitie en wedstrijd dartborden worden gemaakt van sisal (ook wel bristle dartbord genoemd). Dit zijn de vezels uit de bladeren van de tropische agave plant. De beste kwaliteit sisal om dartborden van te maken komt uit Afrika. Dit is onder andere de reden dat, het Engelse bedrijf, Winmau Darts haar dartborden produceert in Kenia. Veel verschillende merken produceren de dartborden in Azie, al dan niet met uit Afrika geimporteerd sisal. De afgelopen jaren zijn de dartborden met Aziatische sisal overigens ook steeds beter geworden. De Unicorn dartborden zijn hier het bewijs van. Er zijn tegenwoordig ook dartborden te koop die gemaakt worden van een rijst-product, de kwaliteit hiervan laat nogal te wensen over en hebben wij dan ook niet in ons assortiment. In de categorie speelgoed zijn Flocked dartborden te koop, deze zijn gemaakt uit een soort karton en zijn over het algemeen erg goedkoop, een stuk dunner en van mindere kwaliteit. Aangezien Flocked dartborden snel kapot gaan, adviseren wij voor kinderen om een Magnetic Dartboard te kiezen.In ons assortiment zijn uitsluitend dartborden van een goede kwaliteit sisal te koop.

Meer informatie over het kopen van een dartbord kan je hier vinden. Lees hoe een dartbord wordt gemaakt, wat de verschillen zijn en hoe je het beste met je bord om kan gaan.

 

Hulp bij dartbord kopen

Indien u hulp nodig heeft bij het een dartbord kopen (dart bord of dartboard), kunt u altijd contact opnemen. We helpen u graag bij het selecteren van het juiste product.

Lees meerSluiten
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Dartdiscounter.nl 8.9 / 10 - 1385 Reviews @ Feedback company