Terug

Bull's Germany Elektronische Dartborden (0)

Bull's Germany Elektronische Dartborden voor soft tip dartpijlen, houd automatisch uw score bij. (kijk in de productbeschrijving voor meer informatie)

Filters

    Geen producten gevonden...

Bull's Germany Elektronische Dartborden

Bull's Germany Elektronische Dartborden

Specials elektronische dartborden voor soft tip dartpijlen. Deze dartborden helpen u met uw score bijhouden en meer, kijk in de productbeschrijving voor alle functies.

Elektronisch dartbord kopen?

Op elektronische dartborden kun je met softtip dartpijlen gooien. Deze speciale softtip dartborden zijn gemaakt van kunststof en door de softtip pijlen blijft uw muur in ieder geval heel bij het darten. Een elektronisch / softtip dartbord is gemaakt van allemaal kleine kunststof vakjes, waar de softtip dartpijlen in belanden. Een ander voordeel van elektronische dartborden is dat deze dartborden automatische de score bijhouden. Zo hoef je niet meer te rekenen tijdens het darten. Hierdoor kun je je volledig richten op het gooien van de pijlen. 

Elektronische dartborden voor ieder niveau

Met een elektronische dartbord kun je vaak ook tegen de computer spelen. De computer kun je op verschillende niveau's instellen. Zo heb je altijd een tegenstander op niveau. Heb je vragen over een elektronisch dartbord? Wij geven je graag advies over welke producten aan jouw wensen voldoet.

Lees meerSluiten
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Dartdiscounter.nl 8.9 / 10 - 1385 Reviews @ Feedback company