Terug

POPULAIR DARTBORD (2)

Op zoek naar de meeste populaire dartborden? Dartdiscounter heeft alle populaire dartborden voor de de beste prijs op voorraad.

Filters

Populair dartbord kopen?

Op zoek naar het beste dartbord? Let dan in ieder geval op de bedrading en de kwaliteit van de sisal (de vezels waarvan dartborden gemaakt zijn).

Dartbord met mesbedrading

De beste dartborden zijn gemaakt van mesbedrading. Bij dartborden met mesbedrading is de bedrading tijdens het productieproces in het dartbord geperst. Hierdoor is er zeer weinig bedrading zichtbaar en is de kans op bouncers zo klein mogelijk. 

Afrikaanse sisal

Daarnaast zijn de de meest populaire dartborden gemaakt van goede sisal. Dit zorgt ervoor dat je het dartbord langdurig kunt belasten. Afrikaanse sisal is de beste sisal om te gebruiken voor dartborden. Dit type sisal wordt gebruikt bij de dartborden van Winmau. Hierdoor zijn Winmau dartborden populair.

 

Populaire dartbord merken

Naast Winmau staat ook Unicorn bekend om haar populaire dartborden. De dartborden van Unicorn zijn bij alle PDC wedstrijden te zien. Ben je op zoek naar een populair dartbord? Kijk dan naar een Winmau of Unicorn dartbord.

Lees meerSluiten
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Dartdiscounter.nl 8.9 / 10 - 1385 Reviews @ Feedback company