• Op werkdagen voor 17u besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €50
  • Altijd scherp geprijsd

Dartbord kopen? Voor 17.00 uur besteld, morgen in huis!

Een dartbord koop je voor de beste prijs bij Dartdiscounter. De nummer 1 dartshop in Nederland. Vandaag voor 17.00 uur besteld, morgen in huis!

 

Een dartbord koop je bij Dartdiscounter.nl

Dartdiscounter heeft meer dan 20 verschillende dartborden in het assortiment. Voor ieder niveau hebben we een passend bord in onze collectie. Voor de beginnende darter of voor recreatief gebuik tot de absolute top dartborden voor competitie en professioneel gebruik! Daarnaast hebben we ook enkele Trainingsborden voor de professional. Trainer borden hebben extra kleine Dubbels, Triples en Bulls-Eye.

Onze best verkochte dartborden:

In onze collectie hebben we altijd de beste dartborden van Unicorn, Winmau, Shot! en Bull's waaronder het mateloos populaire Winmau Blade 5 Dartboard dat tijdens het BDO World Championship wordt gebruikt en het Unicorn Eclipse HD2 Pro Dartboard dat tijdens alle grote toernooien van de PDC te zien is.

Een selectie van onze dartborden in de aanbiedingen

Er circuleren verhalen dat dartborden ook gemaakt worden van Paardenhaar. Dit is een fabeltje en is dus niet waar! Officiele competitie dartborden worden gemaakt van Sisal. Dit zijn de vezels uit de bladeren van de Agave plant. Afrikaans Sisal staat bekend als de beste kwaliteit voor het maken van Dartborden. Dit is onder andere ook de reden dat, het van origine Engelse bedrijf, Winmau Darts er voor heeft gekozen om de productie te verplaatsen naar Kenia. Veel andere merken produceren de dartborden in Azie, al dan niet met uit Afrika geimporteerd Sisal. Er zijn tegenwoordig ook dartborden verkrijgbaar die gemaakt worden van een rijst-product, de kwaliteit hiervan laat nogal te wensen over en hebben wij dan ook niet in ons assortiment. In de categorie speelgoed zijn Flocked dartborden te verkrijgen, deze zijn gemaakt uit een soort karton en zijn over het algemeen erg goedkoop, een stuk dunner en van mindere kwaliteit. Een goed alternatief hiervoor kan een Magnetic Dartboard zijn.

Afhankelijk van het gebruik kan je een keuze maken voor het bord dat het best bij je past. Via de filters links in het sherm kies je het soort bord, het merk en kan de prijsklasse ingesteld worden. Naast de dartborden hebben we diverse dartboard accessoires zoals ophangsytemen, verlichting en "oches" tot standaards. Ook hebben we diverse matten en Surrounds in ons assortiment om je dartbaan verder te profesionaliseren. In de categorie Actiesets zijn complete dartsets te vinden tegen zeer scherpe prijzen en voor ieder niveau. Compleet met scoreborden en accessoires. Dit is zeker interessant wanneer een geheel nieuwe dartbaan ingericht moet worden of om cadeau te geven. Bij afname van grotere partijen borden kan je contact opnemen voor een scherp voorstel. 

Meer informatie over het kopen van een dartbord kan je hier vinden. Lees hoe een dartboard wordt gemaakt, wat de verschillen zijn en hoe je het beste met je bord om kan gaan.

Indien meer informatie gewenst is kan je altijd contact opnemen. We helpen graag bij het vinden van het juiste Dartbord.