Terug

Bescherm je muur en dartpijlen

 

Voorkom gaten in de muur!

Heeft u wel eens een dartpijl in de muur gegooid? Dan bent u niet de enige. Om ongestoord te kunnen darten is het noodzakelijk om de muur rondom uw dartbord te beschermen bij darten. In onze online dartwinkel adviseren wij een dartbord surround ring als muurbescherming. Dit is vaak de beste oplossing. Sommige darters beschermen hun muur rondom het dartbord met een houten achterwand. Een houten achterwand is weliswaar goedkoop, maar zorgt ervoor dat darten meer lawaai maakt en het ziet er vaak goedkoop uit. Een houten dartbord achterwand overtreft alleen een dartbord surround ring als het erg netjes afgewerkt is (zoals op onderstaande afbeelding). Voor de rest adviseren wij een dartbord surround ring.

 

Gebruik een dartbord surround ring

Een dartbord surround ring (zie onderstaande afbeelding) bestaat uit een zachte band rond het dartbord waar dartpijlen veilig in landen als het bord gemist is. Met de ronde omlijsting om het dartbord belanden vrijwel alle gemist dartpijlen in de surround en niet in de muur. Hierdoor voorkomt u beschadigingen aan uw muur én aan uw dartpijlen. Door het zachte rubberachtige materiaal van een dartbord surround ring is uw muur rondom het dartbord langdurig beschermd. Een dartbord surround ring is een goedkope en effectieve oplossing en zorgt voor een mooie afwerking van de dartbaan. 

 

Mooie afwerking met een dartbord surround ring

Een dartbord surround ringzorgt voor een nette afwerking van het dartbord. Doordat dartbord surround ringen er in verschillende verschijningsvormen zijn, kunt u hiermee het dartbord en uw dartbaan op een unieke wijze afwerken. Zeker in combinatie met LED-verlichting, een dartmaten een scoresetis de dartbaan helemaal compleet. De kleur van de dartbord surround ring vormt de basis van de dartbaan.

 

Waar moet ik op letten bij het kopen van een surround

Doordat dartbord surround ringen mooier en goedkoper zijn dan andere oplossingen, is de surround niet meer weg te denken onder darters. Het aanbod van dartbord surround ringen is explosief gestegen. Er zijn surround ringen verkrijgbaar in verschillende vormen, kleuren en voor verschillende prijzen. In onze online dartwinkel verkopen wij naast de surrounds van de grote merken ook een zeer scherp geprijsd en kwalitatief alternatief met onze eigen universele Dutch Darts surround. Bekijk hier het volledige surround assortimentvan onze online dartwinkel.

Bij het kopen van een dartbord surround ring dient u te weten waar u op moet leten. In dit artikelleest u waar u op moet letten bij het kopen van een dartbord surround ring.

 

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Dartdiscounter.nl 8.9 / 10 - 1385 Reviews @ Feedback company