• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Dartbord met ronde bedrading kopen

 

Goedkoop dartbord kopen?

Als je af en toe dart moet het dartbord goed zijn maar vooral niet te duur. In onze online dartwinkel hebben wij een uitgebreid aanbod goedkopere dartborden. Deze goedkopere dartborden zijn allemaal dartborden gemaakt van sisal, waardoor het dartbord goed tegen dartpijlen kan. Bij de goedkopere dartborden is de bedrading op het dartbord gelegd en met krammetjes vastgemaakt. Hierdoor zal je relatief vaak last hebben van bouncens. Maar als je slechts af en toe dart en een goedkoop dartbord zoekt, dan is dit type dartbord uitstekend.

 

 

Winmau Sniper dartbord

Winmau Sniper Dartbord

Het Winmau Sniper Dartbord is het meest verkocht dartbord in het goedkopere segment. Dit dartbord is gemaakt van de beste Afrikaanse Sisal en beschikt over ronde bedrading. Winmau maakt dit type dartbord in zeer hoge volumes en kan daardoor deze dartborden goedkoop aanbieden.Dit dartbord is ook met twee brass dartpijlen als set verkrijgbaar.

  • Meest populaire dartbord in het goedkopere segment
  • Kwaliteits dartbord van Winmau

 

 

 

 

Winmau Diamond Plus dartbord

Winmau Diamond Plus dartbord

De Winmau Diamond Plus dartbord zit qua afwerking tussen een goedkoop en een professioneel dartbord in. Dart je net iets vaker dan een beginner? Dan is dit een goede deal. Dit dartbord is gemaakt van Afrikaans sisal, voorzien van ronde bedrading. De bedrading is echter schuin afgewerkt, zodat veel dartpijlen niet bouncen, maar toch in een vakje terecht komen. Ook zijn de gebruikte krammetjes klein ten opzichte van andere goedkope dartborden.

  • Beste prijs-kwaliteit blade wire dartbord
  • Vergelijkbare kwaliteit als Winmau Blade 5 dartbord

 

 

 

 

Winmau Pro SFB Dartbord

Winmau Pro SFB Dartbord

Het Winmau Pro SFB Dartbord. Dit blade wire dartbord heeft dunne bedrading en is gemaakt van uitstekende kwaliteit sisal. Dit dartbord heeft daarnaast een geluid dempende werking.

  • Goed dartbord
  • Dartbord met geluid dempende werking

 

 

 

 

Unicorn Striker Dartbord

Unicorn Striker Dartbord

Het Unicorn Striker Dartbord is hét dartbord dat gebruikt wordt tijdens alle toernooien van de PDC. Dit dartbord is bekend op tv en zeer populair onder darters. Dit is een dartbord van uitstekende kwaliteit. 

  • Gebruikt tijdens alle toernooien van de PDC
  • Geleverd met uitstekend ophangsysteem en finish poster

 

 

 

 

Bull's Classic Dartbord

Bull's Classic Dartbord

Het Bull's Classic Dartbord is een blade wire dartbord van tegen een scherpe prijs.

  • Scherpe prijs