• Op werkdagen voor 17u besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €50
  • Altijd scherp geprijsd

Darts scoreborden en accessoires kopen online

Dart scoreborden koop je voor de beste prijs bij Dartdiscounter. De nummer 1 dartshop in Nederland. Vandaag voor 17.00 uur besteld, morgen in huis!

Dart scorebord kopen?

Wil je een dart scorebord kopen? Op het gebied van dart scoreborden is er van alles te verkrijgen. Wij bieden een ruim assortiment krijtborden, whiteboard marker borden en elektronische scoreborden. Ook zijn er diverse accessoires en toebehoren te koop zoals krijtjes, whiteboard markers en wissers. 

Dart krijt scoreborden

Hou met een krijtje eenvoudige de scores tijdens het darten bij.

Dart whiteboard scoreborden

Hou eenvoudig met een whiteboard marker de scores tijdens het darten bij.

Dart elektronische scoreborden

De elektronische scoreborden Dartsmate Chalkie en Dartsmate III geven naast de score de gemiddelden aan, hebben een trainingsfaciliteit en een geheugen van de laatste 40 scores. Extra bij de Dartsmate III is dat het ook de gespeelde sets en legs aangeeft. Een handicap kan aan een speler worden toegekend  De Dartsmate Elite biedt ook de mogelijkheid om tegen de computer te spelen in heeft 8 verschillende niveau`s. Onder de proffesionele scoreborden hebben we de Dartsmate Pro; Deze geeft tactics, cricket en 301 tot en met 1001 weer. Eveneens heeft het 8 moeilijkhieds niveaus om tegen de computer te spelen. Een speler kan een handicap toegekend krijgen om de onderlinge niveau verschillen te verkleinen.

 

Advies nodig bij het kopen van een dart scorebord?

Dart Scoreborden koop je bij Dartdiscounter.nl. Advies nodig bij de aankoop van een dart scorebord? Neem contact met ons op.