• Op werkdagen voor 17u besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €50
  • Altijd scherp geprijsd

Michael van Gerwen Dart Artikelen

Darts-Michael van Gerwen Darts. Vind hier uw Dart artikelen van Michael van Gerwen zoals dartpijlen en accessoires
Pagina 1 van 2

Personalia Michael van Gerwen          

Naam:                  Michael van Gerwen

Geboortedatum:   25 April 1989

Nationaliteit:         Nederland

Bijnaam:               Mighty Mike

Opkomstmuziek:  Seven Nation Army - White Stripes

Website:                www.michaelvangerwen.com

Darts:                  XQ-Max Darts Michael van Gerwen 90% Tungsten,            23 gram

 

Op 1 januari 2014 won Mighty Mike voor het eerst het PDC World Darts Championship. Hiermee is hij de jongste speler ooit die deze titel op zijn naam wist te schrijven. Een jaar eerder, op 1 januari 2013, verloor hij de finale nog van 16 voudig wereldkampioen Phil Taylor. In het seizoen van 2016 wist Mighty Mike maar liefst 25 toernooien op zijn naam te schrijven. Een nieuw record. 2017 begint Van Gerwen het jaar met zijn tweede wereld titel.  

Op dertien jarige leeftijd begon Van Gerwen met darten in een café met vrienden. In 2006 nam hij deel aan de Topic International Darts League in Nijmegen. Tot en met 2006 georganiseerd door de BDO. In het zelfde jaar won hij zijn eerste grote titel "De Winmau World Masters" wat gezien wordt als het op een na belangrijkste toernooi van de BDO.

In 2007 maakte hij de overstap naar de PDC. Tijdens de Masters of Darts 2007 wist Van Gerwen grote indruk te maken door Phil Taylor met 3-0 te verslaan en in de halve finale tegen Van Barneveld een 9-darter te gooien. Gezien zijn jonge leeftijd heeft hij eerst een aantal jaren in de jeugd competities van de PDC. Vanaf 2012 is zijn cariere echt in de lift gegaan. Inmiddels heeft hij alle grote toernooien op zijn naam weten te zetten.  

Artikelen

Dartdiscounter heeft een ruim assortiment Mighty Mike artikelen standaard op voorraad. Waaronder dart matten, dart shirts, dartpijlen, dart flights en accesoires. Vrijwel alle Michael van Gerwen artikelen zijn bij ons verkrijgbaar.