Terug

Michael van Gerwen Dartartikelen (1)

Michael van Gerwen Darts kopen? In onze online dartspeciaalzaak hebben wij een uitgebreid assortiment van Michael van Gerwen dartartikelen , zoals Michael van Gerwen dartpijlen en accessoires.

Filters

Michael van Gerwen Dartartikelen

Michael van Gerwen dartartikelen kopen?

 

Personalia

                  

Naam

Michael van Gerwen

Geboortedatum

25 April 1989

Nationaliteit

Nederlands

Bijnaam

Mighty Mike

The Green Demolisher

Opkomstmuziek

Seven Nation Army - White Stripes

Website

michaelvangerwen.com

Gebruikte darts

Michael van Gerwen 90% Tungsten in 23 gram

Darts sponsor:

XQ-Max

 
Michael van Gerwen

 

Carriere Michael van Gerwen

Op 1 januari 2014 won Mighty Mike voor het eerst het PDC World Darts Championship. Hiermee is hij de jongste speler ooit die deze titel op zijn naam wist te schrijven. Een jaar eerder, op 1 januari 2013, verloor hij de finale nog van 16 voudig wereldkampioen Phil Taylor. In het seizoen van 2016 wist Mighty Mike maar liefst 25 toernooien op zijn naam te schrijven. Een nieuw record. 2017 begint Van Gerwen het jaar met zijn tweede wereld titel en in 2019 wordt hij voor de derde keer wereldkampioen.

Op dertien jarige leeftijd begon Van Gerwen met darten in een café met vrienden. In 2006 nam hij deel aan de Topic International Darts League in Nijmegen. Tot en met 2006 georganiseerd door de BDO. In het zelfde jaar won hij zijn eerste grote titel "De Winmau World Masters" wat gezien wordt als het op een na belangrijkste toernooi van de BDO.

In 2007 maakte hij de overstap naar de PDC. Tijdens de Masters of Darts 2007 wist Van Gerwen grote indruk te maken door Phil Taylor met 3-0 te verslaan en in de halve finale tegen Van Barneveld een 9-darter te gooien. Gezien zijn jonge leeftijd heeft hij eerst een aantal jaren in de jeugd competities van de PDC. Vanaf 2012 is zijn cariere echt in de lift gegaan. Inmiddels heeft hij alle grote toernooien op zijn naam weten te zetten.  

Michael van Gerwen dartartikelen

Op zoek naar Michael van Gerwen dartspullen? Dartdiscounter heeft een ruim assortiment Michael van Gerwen 'Mighty Mike' artikelen standaard op voorraad. Vanwege het aanhoudende succes en de uitzonderlijke prestaties van Michael van Gerwen, zijn de MVG producten zeer populair. Vrijwel alle Michael van Gerwen artikelen zijn in onze online dartwinkel te koop.Waaronder dart matten, dart shirts, dartpijlen, dart flights en accesoires. Al onze XQ-Max en Michael van Gerwen dartspullen zijn te koop tegen zeer scherpe prijzen.

Michael van Gerwen dartpijlen

De sponsor XQ-Max heeft de afgelopen jaren samen met Michael van Gerwen het aantal producten explosief laten toenemen. Vrijwel al deze producten zijn onverminderd populair. Onder andere heeft XQ-Max een hele serie Michael van Gerwen dartpijlen ontwikkeld. Van goedkope Michael van Gerwen brass dartpijlen tot en met speciale Mvg-dartpijlen in beperkte oplage om zijn wereldkampioenschappen te vieren. Ben je op zoek naar een specifieke Michael van Gerwen dartpijl? Aarzel niet en neem contact met ons op. 

 

MVG Wereldtitel 2014

In 2014 wint Michael van Gerwen voor de eerste keer het wereldkampioenschap darten. Zie hieronder hoe Michael van Gerwen in 2014 van Peter Wright wint en wereldkampioen wordt.

MVG Wereldtitel 2017

In 2017 wordt Michael van Gerwen voor de tweede keer wereldkampioenschap darten. Zie hieronder hoe Michael van Gerwen met een bulls-eye van Gary Anderson wint en wereldkampioen wordt.

MVG Wereldtitel 2019

In 2019 wordt Michael van Gerwen voor de derde keer wereldkampioenschap darten. Wederom wint hij van Gary Anderson in de finale met overmacht!

Lees meerSluiten
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Dartdiscounter.nl 8.9 / 10 - 1385 Reviews @ Feedback company