Terug

Winmau Blade 6 Dual Core dartbord

 • Winmau Blade 6 Dual Core dartbord
 • Winmau Blade 6 Dual Core dartbord
 • Winmau Blade 6 Dual Core dartbord
 • Winmau Blade 6 Dual Core dartbord
 • Winmau Blade 6 Dual Core dartbord

 • EAN: 5023231013217
 • Op voorraad

+ Sterk verbeterd t.o.v. de Winmau Blade 5 Dual Core

72,95 Gratis verzending

 • Koop 4 voor 71,95 per stuk en bespaar 1% Sale 1%

Aan verlanglijst toevoegen

 • Tot 23:59 besteld, morgen in huis* TooltipBinnen NL; Zo-Do, tot 23:59 besteld is gelijk verstuurd.
  Vr tot 17:00 gelijk verstuurd. in 98% van de gevallen heeft u het de volgende dag in huis. 
  Voor grote artikelen en voor België geldt, op werkdagen tot 17:00 besteld, is volgende werkdag in
 • Gratis verzending vanaf €50 (NL)
  Gratis internationaal vanaf €60
 • Bestel eenvoudig bij de dartspecialist
 • 96% aanbeveling door klanten
Placeholder8.9

1401 reviews

“Top ervaring, snelle en correcte levering”

Productomschrijving

Winmau Blade 6 Dual Core dartbord

Het Winmau Blade 6 Dual Core dartbord is nét even wat beter dan de Winmau Blade 6! Het professionele dartbord komt uit de welbekende Blade-serie van Winmau en is een van de drie nieuwste dartborden uit de zesde generatie. Ook ten opzichte van de Winmau Blade 5 Dual Core uit de vorige generatie is het dartbord sterk verbeterd. Zo beschikt dit Winmau dartbord over een 25% dunnere bulls eye en 25-ring, density control en het ultra dunne Hi Carbon bedradingssysteem! Het Winmau Blade 6 Dual Core dartbord is gemaakt voor de meest ambitieuze dartspeler. 

De Triple core versie van dit dartbord is het Officiële PDC dartbord van 2022 tot en met 2027.

Dual Core: twee lagen sisal

Kenmerkend aan dit dartbord is de Dual Core, dit houdt in dat er twee lagen sisal in het Winmau Blade 6 Dual Core dartbord zijn verwerkt. De bovenste laag sisal in het dartbord heeft een iets lagere druk waardoor de darts makkelijk in het bord glijden. De onderste laag heeft een hogere druk waardoor het een hoger herstellend vermogen heeft om de gaatjes in het bord weer dicht te drukken. Door de combinatie van deze twee lagen sisal gaat dit dartbord super lang mee.

Beste kwaliteit sisal

De gebruikte sisal betreft overigens ook nog eens Afrikaanse sisal. Dit levert de beste kwaliteit dartborden op. De kwaliteit van de Sisal is bij Winmau eigenlijk nooit een punt van discussie. Winmau produceert uitsluitend dartborden in hun eigen fabriek in Kenia van de beste kwaliteit Sisal (Oost-Afrikaans Sisal).  

Ultra dunne mesbedrading

De ultra dunne mesbedrading in een hoek van 60° van het Winmau Blade 6 Dual Core dartbord is op elke plek stevig in het bord geperst. Door deze geperste mesbedrading heeft het Winmau Blade 6 Dual Core dartbord nergens krammetjes die in de weg zitten. Met deze productietechniek levert Winmau een zeer goede, naadloze kwaliteit. Het ultra dunne Hi Carbon bedradingssysteem zorgt ervoor dat je optimaal kunt scoren. De draad is zo dun, dat deze niet in de weg zit bij een worp. Hierdoor zul je minder bounces gooien. 

25% dunnere bulls eye 

De bulls eye van het Winmau Blade 6 Dual Core dartbord is vernieuwd en steviger dan ooit! Door een speciale hitte behandeling en het gekozen materiaal buigt de bulls eye mee en is deze ontzettend duurzaam. Daarnaast is de breedte van de draad van zowel de bulls eye als de 25-ring met 25% verminderd ten opzichte van het Winmau Blade 5 dartbord. Het raken van de bulls eye wordt op deze manier extra makkelijk!

Density control

Het Winmau Blade 6 Dual Core dartbord beschikt over het zogeheten Density Control-draad. Deze techniek zorgt ervoor dat het score-vak dat je wilt raken een flexibele dichtheid heeft waardoor sisalvezels buiten het scorevlak geduwd worden in plaats van naar binnen. Dit zorgt voor een vermindering van ingesloten vezels, waardoor het dartbord en je dartpijlen langer mee zullen gaan. 

Snelle en veilige bevestiging

Het Rota-lock dartbord ophangsysteem is door Winmau geïntroduceerd bij het Blade 4 Dual Core dartbord. Bij het ophangen van het Winmau dartbord draai je eenvoudig drie voetjes achter het dartbord in de daarvoor bedoelde busjes. Doordat deze voetjes eenvoudig te verstellen zijn, kan het Winmau Blade 6 Dual Core dartbord tegen elke wand waterpas opgehangen worden. Zeker wanneer de muur iets schuin loopt of niet geheel vlak is, is het Rota-lock ophangsysteem een uitkomst. Door de voetjes in of uit te draaien kan het bord stevig en veilig op de muur geklemd worden. Het installeren is op deze manier zo gepiept!

Dartbord draaien

Ook wanneer je het dartbord wilt draaien hoef je het dartbord niet van de muur te halen. Haal simpelweg de cijferring van het dartbord, draai het dartbord naar de gewenste positie, stel het dartbord weer strak op de muur en plaats de cijferring weer terug. 

Inhoud verpakking

In de verpakking vind je het Winmau Blade 6 Dual Core dartboard. De Blade 6 Dual Core is goedgekeurd voor professionele toernooien en gemaakt volgens de officiële specificaties van de World Darts Federation. Het Rota-lock ophangsysteem is inbegrepen. 

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

  Hide compare box
  Winmau Blade 6 Dual Core dartbord

  Winmau Blade 6 Dual Core dartbord

  72,95

  Dartdiscounter.nl 8.9 / 10 - 1385 Reviews @ Feedback company