Terug

Winmau Blade 6 Triple Core Carbon dartbord

 • Winmau Blade 6 Triple Core Carbon dartbord
 • Winmau Blade 6 Triple Core Carbon dartbord
 • Winmau Blade 6 Triple Core Carbon dartbord
 • Winmau Blade 6 Triple Core Carbon dartbord
 • Winmau Blade 6 Triple Core Carbon dartbord
 • Winmau Blade 6 Triple Core Carbon dartbord
 • Winmau Blade 6 Triple Core Carbon dartbord
 • Winmau Blade 6 Triple Core Carbon dartbord

Tijdelijk uitverkocht

 • EAN: 5023231013224
 • Niet op voorraad

+ Dartbord bestaande uit maar liefst drie lagen!
het Officiële PDC dartbord van 2022 tot en met 2027.

89,95 Gratis verzending

 • Koop 4 voor 88,95 per stuk en bespaar 1% Sale 1%

Aan verlanglijst toevoegen

 • Tot 23:59 besteld, morgen in huis* TooltipBinnen NL; Zo-Do, tot 23:59 besteld is gelijk verstuurd.
  Vr tot 17:00 gelijk verstuurd. in 98% van de gevallen heeft u het de volgende dag in huis. 
  Voor grote artikelen en voor België geldt, op werkdagen tot 17:00 besteld, is volgende werkdag in
 • Gratis verzending vanaf €50 (NL)
  Gratis internationaal vanaf €60
 • Bestel eenvoudig bij de dartspecialist
 • 96% aanbeveling door klanten
Placeholder8.9

1401 reviews

“Top ervaring, snelle en correcte levering”

Productomschrijving

Winmau Blade 6 Triple Core Carbon dartbord

Het Winmau Blade 6 Triple Core Carbon dartbord is een van de drie nieuwste dartborden uit de Winmau Blade 6 serie! Het is het beste dartbord van de zesde generatie dartborden die je kunt kopen en het Officiële PDC dartbord van 2022 tot en met 2027. Het professionele Winmau Blade 6 Triple Core Carbon dartbord heeft net even wat meer functies dan het Winmau Blade 6 Dual Core dartbord. Tevens is het het technisch meest geavanceerde dartbord dat beschikbaar is en het resultaat van 30 jaar technische innovatie. De Blade 6 Triple Core is een enorme sprong voorwaarts in het ontwerp van dartborden en is het hoogtepunt in de 75 jaar geschiedenis van Winmau.

Triple Core: drie lagen 

De Triple Core maakt dit Winmau dartbord echt bijzonder! Er zijn namelijk 2 lagen sisal en 1 laag koolstof vezels in dit Winmau Blade 6 Triple Core Carbon dartbord verwerkt. De bovenste laag Oost Afrikaanse sisal in het dartbord heeft een iets lagere druk waardoor de darts makkelijk in het bord glijden. De middelste laag heeft een hogere druk waardoor het een hoger herstellend vermogen heeft om de gaatjes in het bord weer dicht te drukken. De onderste laag bestaat uit koolstof vezels die voor een sterke basis-laag zorgen. Deze dringt deels door de middelste sisal laag heen en zorgt voor de versterking van je dartbord waardoor deze duurzamer is dan een bord zonder deze laag.  

Beste kwaliteit sisal

De gebruikte sisal van het Winmau Blade 6 Triple Core Carbon dartbord betreft het Oost-Afrikaanse sisal. Dit levert de beste kwaliteit dartborden op. De kwaliteit van sisal is bij Winmau eigenlijk nooit een punt van discussie. Winmau produceert uitsluitend dartborden in hun eigen fabriek in Kenia van de beste kwaliteit sisal (Afrikaans sisal).  

Ultra dunne mesbedrading

De ultra dunne mesbedrading in een hoek van 60° van het Winmau Blade 6 Triple Core dartbord is op elke plek stevig in het bord geperst. Door deze geperste mesbedrading heeft het Winmau Blade 6 Triple Core Carbon dartbord nergens krammetjes die in de weg zitten waardoor je makkelijker scoort en minder bounce-outs zal gooien. Met deze productietechniek levert Winmau een zeer goede kwaliteit. Het ultra dunne Hi Carbon bedradingssysteem zorgt ervoor dat je optimaal kunt scoren. De draad is zo dun, dat deze niet in de weg zit bij een worp. Hierdoor zul je minder bounces gooien. 

25% dunnere bulls eye 

De bulls eye van het Winmau Blade 6 Triple Core Carbon dartbord is vernieuwd en steviger dan ooit! Door een speciale hitte behandeling en het gekozen materiaal buigt de bulls eye mee en is deze ontzettend duurzaam. Daarnaast is de breedte van de draad van zowel de bulls eye als de 25-ring met 25% verminderd ten opzichte van het Winmau Blade 5 dartbord. Het raken van de bulls eye wordt op deze manier extra makkelijk!

Density control

Het Winmau Blade 6 Triple Core dartbord beschikt over de zogeheten Density Control. Deze techniek zorgt ervoor dat het score-vak dat je wilt raken een flexibele dichtheid heeft waardoor sisalvezels buiten het scorevlak geduwd worden in plaats van naar binnen. Dit zorgt voor een vermindering van ingesloten vezels, waardoor het Winmau Blade 6 Triple dartbord en je dartpijlen langer mee zullen gaan. 

Snelle en veilige bevestiging

Het Rota-lock dartbord ophangsysteem is door Winmau geïntroduceerd bij het Blade 4 Dual Core dartbord. Bij het ophangen van het Winmau dartbord draai je eenvoudig drie voetjes achter het dartbord in de daarvoor bedoelde busjes. Doordat deze voetjes eenvoudig te verstellen zijn, kan het Winmau Blade 6 Triple Core Carbon dartboard tegen elke wand waterpas opgehangen worden. Zeker wanneer de muur iets schuin loopt of niet geheel vlak is, is het Rota-lock ophangsysteem een uitkomst. Door de voetjes in of uit te draaien kan het bord stevig en veilig op de muur geklemd worden. Daarnaast beschikt het dartbord over het Spirit Master-nivelleringsgereedschap. Het installeren is op deze manier zo gepiept! 

Dartbord draaien

Ook wanneer je het dartbord wilt draaien hoef je het dartbord niet van de muur te halen. Haal simpelweg de cijferring van het dartbord, draai het dartbord naar de gewenste positie, stel het dartbord weer strak op de muur en plaats de cijferring weer terug. De cijferring is strak met een laser gesneden en heeft een mooie grafische afwerking. 

Inhoud verpakking

In de verpakking vind je het Winmau Blade 6 Triple Core Carbon dartboard. De Blade 6 Triple Core is ontworpen volgens de officiële specificaties en afmetingen van de World Darts Federation en wordt erkend door 's werelds toonaangevende professionals. Het Rota-lock ophangsysteem en Spirit Master-nivelleringsgereedschap is inbegrepen. 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

  Hide compare box
  Winmau Blade 6 Triple Core Carbon dartbord

  Winmau Blade 6 Triple Core Carbon dartbord

  89,95

  Dartdiscounter.nl 8.9 / 10 - 1385 Reviews @ Feedback company