Terug

Dartbord surround kopen? (1)

Een dartbord surround geeft een extra bescherming van de muur rondom het dartbord van ongeveer 12 cm. Kies zelf de kleur, merk en soort dartbord surround ring.

Filters

Dartbord surround kopen?

Dartbord surround kopen?

Dartdiscounter hebben wij een ruim assortiment dartbord surrounds. Een dartbord surround is de mooiste manier om je muur te beschermen bij darten. Een dartbord ring zorgt voor een muurbescherming van 12cm rondom het dartbord. Dit is bij normaal spel genoeg om alle missende dartpijlen op te vangen. Een surround ring is er in allerlei kleuren, materiaal, merk en prijsklassen. Van goedkope dartbord ringen tot een profesionele dartbord surround. Wil je een dartbord surround kopen? Kies dan eenvoudig met de filters aan de zijkant de soort, kleur, merk en prijs van je surround ring. Mocht je vragen hebben, wij helpen je graag verder bij een dartbord surround kopen.

 

Dartbord surround

Een dartbord surround (ook wel: surround ring of dartbord ring genoemd) is altijd 12cm breed en gemaakt van zacht materiaal. Dartpijlen die in de dartbord surround ring landen laten geen lelijke gaten achter. De surround ring beschermt de muur én zorgt voor een mooie afwerking. Een dartbord surround is eenvoudig rondom het dartbord te hangen. Door het zachte materiaal van de surround ring klemt de dartbord ring eenvoudig om het dartbord heen. 

 

Populaire dartbord ringen

De meest populaire kleuren voor een dartbord surround zijn zwart of rood. Vaak wordt er gekozen voor een surround ring zonder logo. Van de dartbord surrounds met logo zijn de Winmau surround en de Unicorn surround erg gewild. Vanwege de scherpe prijs en het opberggemak is de Bull's Guard 4-piece surround ook populair. Daarom bieden we ook blauwe of bijvoorbeeld groene dartbord ringen aan. Vanwege de scherpe prijs zijn de Dutch Darts surround ring het meest populair. 

 

Winmau surround

Winmau staat niet alleen bekend om de kwalitatieve dartborden die ze maken. Dit geldt ook voor de Winmau surround. Een Winmau surround zorgt voor een naadloze bevestiging om een Winmau dartbord. Ten opzichte van universele dartborden zit een Winmau surround nog net iets strakker. Winmau surround zijn er in verschillende kleuren en met en zonder opdruk.

 

Dartbord ring surround PU

Het meest voorkomende materiaal van een dartbord surround is polyurethaan (afgekortd als PU). Een PU dartbord ring surround zijn rubberachtig. Als je regelmatig dart dan raden wij een PU dartbord ring aan. Als je minder vaak dart, kun je een dartbord surround van Ethyleen Vinyl Acetaat overwegen (afgekort als EVA). Een surround ring van EVA zijn meer schuimachtig. Dit werkt prima voor recreatieve darters, maar gaat net iets minder lang mee dan dartbord surrounds van PU.

 

Surround ring bevestigen

Alle dartbord surrounds passen om een normaal (sisal) dartbord. Echter kan er per merk een fractie verschil in de afmetingen zitten. Vandaar ons advies om een zelfde merk dartbord surround te kiezen als dartbord. Zodoende zit de surround ring stevig om het dartbord en verschuift deze niet verschuift bij het eruit halen van dartpijlen. Indien je vragen hebt over het kopen van de juiste dartbord surround ring kan je natuurlijk altijd even contact opnemen.

Lees meerSluiten
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Dartdiscounter.nl 8.9 / 10 - 1385 Reviews @ Feedback company