• Op werkdagen voor 17u besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €50
  • Altijd scherp geprijsd

Dartbord Surround Ring

Een dartbord Surround Ring geeft een extra bescherming van de muur rondom het dartbord van ongeveer 12 cm. Kies zelf de kleur, merk en soort dartbord Surround ring.

 

Advies bij het kopen van dartbord surround ringen:

In onze online dartwinkel hebben wij een ruim assortiment Dartbord Surround Ringen om je dartbaan compleet te maken. Kies hier je soort en kleur Surround. Van goedkope dartbord ringen tot Proffesionele Surrounds. Gemiddeld geeft een Surround een extra bescherming van rond de 12 cm rondom het bord. 

Wilt u tips over waar u op moet letten bij het kopen van een surround, kijk dan hier.

Wilt u meer lezen over de voordelen van een surround, kijk dan hier

 

Meest gekozen Dartbord Ringen:

De meest gekozen ringen zijn effen zwart of rood. Ook stoere bedrukte surrounds zoals de Winmau Printed Surrounds en Unicorn Striker EVA Surrounds zijn erg gewild. Door de scherpe prijs zijn de zogenaamde Bull's Guard 4-piece surrounds ook een goede optie. Dit maakt je dartbord helemaal af. Uiteindelijk gaat het om de eigen smaak en wat bij jou of je interieur past. Daarom bieden we ook blauwe of bijvoorbeeld groene ringen aan. 

 

Tip voor het kopen van een Dartbord Ring:  

Alle Surround Ringen passen om Sisal dartborden die aan de officiele competitie afmetingen voldoen. Echter kan er per merk een fractie verschil in de afmetingen zitten. Vandaar ons advies om een zelfde merk Surround als Dartbord te kiezen. Zodoende zal de Surround stevig om het bord klemmen waardoor deze niet verschuift wanneer een afgedwaalde dart uit de ring wordt gehaald. Indien je vragen hebt over het kopen van de juiste Dartbord Surround Ring kan je natuurlijk altijd even contact opnemen.